Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Въпрос: Какъв е максималният брой пасажери в лимузините?

Отговор: Капацитетът на всяка лимузина е упоменат над заглавната й снимка в секция „Лимузини“. Моля, имайте предвид, че рейтингът е съставен по максималния брой възрастни, които се возят комфортно в съответния автомобил, а това е, когато са дами с нормално телосложение. Когато компанията е от двата пола, в нея преобладават мъже или съдържа едри хора, ще бъде необходимо да предвидите за гостите с по-голям размер допълнително място. Съветваме Ви в такива случаи да не изпълвате максималната бройка по спецификация на производителя, за да запазите комфорта на присъстващите.

 

Въпрос: Може ли в лимузините да се внесе собствена консумация?

Отговор: Да. Можете да внесете в автомобилите неограничено количество собствени напитки, както и леки сухи форми на кейтъринг. Ще Ви бъдем благодарни ако третирате лимузините с грижата на добри стопани, но в тази разумна рамка сме посветени на идеята да Ви дадем максимално ниво на комфорт. Можем по Ваше желание дори да заредим описани от Вас артикули на цени на дребно на средностатистически магазин без надценка. Просто споделете идеите си.

 

Въпрос: В цената на наема включено ли е горивото?

Отговор: Да. Цената, която ще получите от нас, е крайна с включени всички параметри по резервацията Ви и не съдържа скрити такси. Ако резервацията е градска в София или Пловдив, където са разположени автомобилите ни, в цената е включено гориво за неограничен градски пробег. Не засичаме изминатия километраж, така че се освободете от мисълта за разстояния по време на заявения от Вас градски трансфер. Ако резервацията включва извънградски пробег, той ще бъде предварително изчислен с приложени евентуални налични отстъпки по промоции и ще влиза в крайната цена.

 

Въпрос: Какъв е маршрутът на стандартно вечерно парти?

Отговор: Изборът на маршрут е Ваш. Ако не заявите конкретни желания за такъв, импровизираме разходка по централните булеварди на града и по местата с повече пешеходен трафик за интерактивност. Обикновено предлагаме 5-10-минутна пауза на подходящо осветено място за снимки извън лимузината, защото разчупва формата и се превръща в приятен акцент на вечерта, но тя отново е по Ваше предпочитание. В общи линии се нуждаем единствено от начален и краен адрес и евентуални задължителни междинни точки. Всичко друго можете спокойно да оставите на преценката на шофьора.

 

Въпрос: В какъв срок трябва да направя резервацията си?

Отговор: Имате пълна свобода в срока на подаване на резервацията си. Предвид това е добре обаче да имате едно наум, че колкото повече се доближавате до датата на събитието, толкова повече рискувате да останем с ограничена наличност на часове и лимузини поради междувременно постъпили други резервации. Съветваме Ви да подадете желанието си за запазен автомобил, ден и час веднага, след като вземете принципното решение да ползвате услугата. Така ще имате предимство в избора пред други клиенти, заинтересовани да ползват лимузините ни в същия ден.