Новини

Акценти от индустрията

В тази секция ще намерите хроника на новини, любопитни истории, анализи и препоръки от бизнеса с лимузини под наем в САЩ и Европа. Материята на производството на автомобилите и управлението на компаниите, които ги предлагат, е четиво, което заслужава интерес.

Шофьор бе уволнен след разговор с бизнесмен

Дан Холмгрен, шофьор на Лимузини Ейбръхам, чака случаен клиент пред Сийзърс Палъс. От хотела излиза дружелюбният собственик на Оуклънд Рейдърс Марк Дейвис, който чака свой транспорт. Разпознавайки Дейвис, Холмгрен обменя с него няколко ентусиазирани общи думи. Минути след това шофьорът е уволнен за непрофесионално отношение.

Ново присъствие в най-популярния клас L

Първата от изненадите на Лимузини България в новия сезон ще бъде един истински уникат - американски полицейски автомобил Dodge Charger Interceptor, закупен от полицейската служба на Канзас Сити, за която е поръчан, по-късно модифициран от S&R Coach в стреч лимузина с целия набор прилежащи екстри, но без да бъде "съблечен" от всички функции на патрула.

Проектозабрана на лимузините над 10 години

Най-мащабната катастрофа с лимузина под наем в САЩ стана тъжен повод щатът Ню Йорк да преосмисли техническите изисквания за движещите се по пътищата на щата лимузини. Говорителят на DMV (местния КАТ) Тим О'Брайън сподели, че за обнародване в щата ще бъде внесен законопроект, който ограничава възрастта им до 10 години по технически съображения.