Оперативни връзки

Оперативни връзки

Препратките и описанията по-долу представят ключовите ни работни партньори. Всички те са бизнеси с проверен и потвърден безкомпромисен авторитет, за който гарантираме със собственото си име. Благодарим Ви, че се доверявате на нас и тях.

 

Senses Massage & Recreation – изтънчен спа-комплекс в широкия център на София, лидер в онлайн продажбите на спа-услуги в България. Разполага с множество помещения с разнообразно предназначение, сред които две двойни зали за синхронен масаж и двойно джакузи. Комплексът предлага огромен спектър спа, масажни, разкрасяващи, оформящи тялото и оздравителни процедури. Основен партньор на Лимузини България

Events Bulgaria – агенция за организиране на корпоративни и частни събития: класически и тематични корпоративни партита; тиймбилдинг; концептуални детски рождени дни; модулна и комплексна организация на сватби, момински и ергенски партита

Deko.bg – електронен магазин за интериорна декорация на дома, офиса, хотела, заведението или всяко друго пространство, което сте решили да превърнете в модерно, впечатляващо и уникално място. Официален партньор на Лимузини България в брандирането на автомобили.

No Limit – ефектен, същевременно изискан бар с кухня в сградата на НДК с вход от западната му страна; марката притежава дългата история на първото заведение в София с екзотично мъжко танцово вариететно шоу, възродено в новия клуб No Limit.